SDS säkerhetsdatablad erbjuder olika tjänster (www.ChemBase.eu) beroende på om du är en tillverkare, importör, eller ett företag som måste hantera dina säkerhetsdatablad, tekniska datablad, riskbedömningar, skriftlig instruktioner och mycket annat.

För tillverkare:

Om du är en tillverkare så erbjuder vi vår expertis för att hjälpa dig att utveckla ditt eget säkerhetsdatablad i valfritt europeiskt språk och enligt dess nationella lagar. På så vis sparar du på personalkostnader, som alltid annars måste hålla sig uppdaterade om de senaste REACH-reglerna.

En annan tjänst vi också erbjuder är att vi kan ladda upp ditt säkerhetsdatablad på vår sida så dina klienter kan ladda ner dem. Det är inte ett krav att säkerhetsdatabladet utvecklas av oss för att det ska kunna läggas upp här. Om du väljer att posta dem här så länkar du bara till denna sida så dina kunder kan ladda ner säkerhetsdatabladet. På så sätt slipper du att skicka dem den via e-post eller spendera tid på att ladda upp det på din egen sida då vi tar hand om allting. Vänligen kontakta oss om du har några frågor.

För importörer:

Om du är en importör så har du några alternativ. Du kan välja att använda oss som din leverantör av säkerhetsdatablad för dina produkter så lägger vi upp dina säkerhetsdatablad på vår sida som dina kunder enkelt kan hitta och ladda ner. Vi kan också registrera produkten åt dig, om du importerar produkter som faller under dessa regler. Om du önskar någonting annat, vänligen kontakta oss.

Företag eller en offentlig institution:

Om du tillhör ett företag, en offentlig institution, kommun eller en region som använder produkter med säkerhetsdatablad så kan vi hålla reda på dem åt dig. Kanske du har flera avdelningar och därmed vill ha alla säkerhetsdatablad samlade på en och samma plats, så alla enkelt och snabbt kan hitta och komma åt dem. Kanske du behöver en extern enhet för att säkerställa kvaliteten på de inkommande säkerhetsdatabladen? Vi kan också lägga upp arbetsplatsanvisningar eller tekniska datablad så alla avdelningar och anställda lätt hittar dem. Om du behöver oss för att kontakta produktleverantörer med säkerhetsdatablad, så kan vi dessutom säkerställa att de senaste säkerhetsdatabladen alltid postas. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi bor i en värld där alla kunder är olika och därför kan vi skräddarsyr paket för att passa dina exakta behov - fråga oss: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.ChemBase.eu

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du vill ha priser eller få mer information.

Tags: riskbedömningar och skriftliga instruktioner - databas - säkerhetsdatablad