SDS MSDS Europe logo

Som en naturlig del av produktion och import av varor, ska det därför användas etiketter på svenska, utformat av de svenska reglerna.

All forskning visar att välgjord design har betydelse för säljandet och även återsäljandet för dina varor. Här kan du nu samla dina framställningar till dina säkerhetsdatablad, möjlig produktregistrering samt design och utskrift för dina etiketter.

Vi kan hjälpa er hela vägen genom processen där vi proffisellt designar era etiketter, ansvarar över att de fullföljer reglerna samt eventuellt utskrift av dem åt er. Eller endast design i tryckbar form, du bestämmer.

Eller så kanske du kan få din leverantör att skriva ut direkt på produkterna. Vi rådgiver gärna dina möjligheter.

Du kan också nöja dig med att endast få en design på dina etiketter här och skriver ut dem själv. Det är helt upp til dig!

För design i specialstorlekar är det ofta minimum 1000 st som skrivs ut, såvida vi inte kan kompromissa om storlek och därmed hitta en standardstorlek som kan användas.

Pris beror på hur mycket arbete som ska göras. Om du har den hela texten och layouten själv som du vill ha den, är det endast för oss att sätta ihop det.

Önskar du att vi ska formulera texten och komma med layouten kan det naturligtvis också ordnas.

Var då uppmärksam på att allt naturligtvis blir godkänt av er innan framställning eller utskrift/tryck.

Dessutom också godkänt av oss, så att vi är säkra på att alla regler följs.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.