SDS MSDS Europe logo

Behöver du en säkerhetsdatablad till andra regioner och världsdelar, naturligtvis då enligt de förordningar som regleras efter relevanta platser, liksom på det nationella språket?

SDS säkerhetdatablad erbjuder att förbereda säkerhetsdatablad/MSDS för de flesta delar av världen, naturligtvis då enligt de nationella reglerna och på det nationella språket.

Vare sig det handlar om Nordamerika (USA, Kanada), Ryssland, Sydamerika, Mellanöstern, Afrika, Australien, Nya Zeeland, Ryssland, Japan och Korea.

Vi kan naturligtvis också vara till hjälp om du har ett säkerhetsdatablad som ska användas i södra USA. Här kan det ofta finnas ett behov av ett säkerhetsdatablad enligt amerikanska regler, men på spanska på grund av de många spansktalande arbetarna. Detta är liknande det faktum att det finns ett ökat behov av engelska säkerhetsdatablad i Sverige, men enligt svenska lag...

Pris från 2900,00 till 3900,00 per styck beroende på antal och det land det handlar om. Det är väldigt billigt när vi pratar om säkerhetsdatablad till andra regioner, världsdelar och förordningar.

 

tel. +45 29 73 84 50 - Skype european.msds.translations

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.